Φυτά εσωτερικού χώρου τον Ιανουάριο μήναΑν έχετε ένα ζωντανό (σε γλάστρα) Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή κυπαρισσάκι που στολίσατε για τις γιορτές βγάλτε το στο μπαλκόνι. Αυτά τα δέντρα χρειάζονται δροσερές θερμοκρασίες και έχουν ήδη υποφέρει αρκετά μέσα στο πολύ ζεστό σαλόνι σας. Όταν το δέντρο σας (που δεν είναι σε γλάστρα) ξεραθεί, φροντίστε να το σπάσετε σε κομμάτια και να το βάλετε μέσα στους κάδους απορριμμάτων, ώστε να διευκολύνετε τα συνεργεία των δήμων σας και να μας γλιτώσετε από την τόσο λυπηρή εικόνα των νεκρών δέντρων δίπλα στους κάδους.
Ελέγχετε συχνά την κατάσταση των φυτών εσωτερικού χώρου κυρίως όσον αφορά την ανάγκη τους σε πότισμα και υγρασία καθώς η θέρμανση ξηραίνει την ατμόσφαιρα και οι χώροι μας δεν αερίζονται καλά. Πιθανόν κάποια φυτά να χρειάζονται συχνότερο πότισμα.
για περισσότερα........  Φυτά εσωτερικού χώρου τον Ιανουάριο μήνα3
Μέσος Όρος: 3 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Tags: φυτά

συμπλήρωμα.

καλα όλα αυτά που εγραψες και συμφωνό απόλυτα, απλά θα ήθελα να συμπληρώσω και εγώ με την σειρα μου οτι το καλυτερο βεβαια θα ήταν να μην χρησιμοποιουμαι καθόλου ζωντανα δεντρακια, μονο και μονο για αυτην την 15 ημερων ματαιοδοξια μας , ας προτιμήσουμε καλυτερα τα ψευτικα, ηδη μας λειπουν αρκετα δέντρα. ευχαριστώ.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας