Φυσική και πως να την μελετήσετεΌπως ξέρετε είναι αδύνατο να απολάυσετε  ένα παιχνίδι, είτε πρόκειται για ηλεκτρονικόπαιχνίδι είτε για παιχνίδι συναναστροφής αν δεν γνωρίζετε τους κανόνες του.Αντίστοιχα είναι αδύνατο να εκτιμήσετε πλήρως τον κόσμο που σας περιβάλλει ανδεν κατανοείτε τους κανόνες της φύσης. Η φυσική  είναι μελέτη αυτών των κανόνων,μέσω της οποίας μπορείτε να αντιληφτείτε την γοητευτική αλληλεπίδραση όλων των φυσικών φαινομένων. Επομένως οβασικός λόγος για να μελετήσει κανείς φυσική είναι να διευρύνει τη θεώρηση τουγια τον κόσμο εμπεδώνοντας τη λειτουργεία φαινομένων όπως η άνωση .

Τι να προσέξετε !!

Αρχίζοντας είναι λοιπόν καλό να κανοήσετε τις έννοιες που περιγράφοναται και να μην εστιάζετε στην επίλυση αριθμητικών προβλημάτων τα οποία αφενώς πολλές φορές είναι ακατανόητα και αφετέρου σας απομακρύνουν από το φαινόμενο που πραγματικά παρατηρείτε και σας μεταφέρουν σε ένα θεωρητικό κόσμο. 

Μια τακτική που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε είναι να λύνετε αρχικά τις ασκήσεις εμπέδωσης (πχ πολλαπλής επιλογής) και στη συνέχεια να προχωράτε στα προβλήματα0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας