Φωτιστικά - Μόδα 2012Θα χρειαστείτε

http://www.ilektrofotistiki.gr/

Τα υπερμεγέθη φωτιστικά  είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trends στην σύχγρονη αγορά φωτιστικών. Τα μεγάλου μεγέθους φωτιστικά προσδίδουν μια εκπληκτικά κομψή αίσθηση στον χώρο, αλλά φυσικά δεν είναι για τον καθένα. Στο παρών άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μερικές συμβούλες και trick για το πώς να χρησιμοποιείσεται σωστά τα μεγάλου μεγέθους φωτιστικά.

φωτιστικά

 

Τα υπερμεγέθη φωτιστικά αυξάνουν συνέχεια την δημοτικότητά τους δίοτι αν τοποθετήσετε ένα μεγάλο φωτιστικό σε κάποιο χώρο στο σπίτι σας, τραβάει αμέσως όλα τα βλέμματα πάνω του. Μπορούν κυριολεκτικά να κερδίσουν τον χώρο γύρω τους, δεν σας αφήνουν άλλη επιλογή από το να τα προσέξετε. Τεράστιοι πολυέλαιοι, τεράστια φωτιστικά δαπέδου, ​​ακόμη και τεράστιες επιτραπέζιες λάμπες προσδίδουν λάμψη και προσωπικότητα στον χώρο γύρω τους.

φωτιστικά οροφής  

Με αυτό το είδος φωτιστικών τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το μέγεθος και όχι το στυλ. Τα υπερμεγέθη φωτιστικά βγαίνουν σε μια πληθώρα διαφορετικών χρωμάτων και στυλ, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα και προτίμηση. Θα βρείτε υπερμεγέθη φωτιστικά οροφής για το σαλόνι σας αλλά και για το υπνοδωμάτιο.

 

Συμβουλές για την σωστή χρήση μεγάλου μεγέθους φωτιστικών

 

Φωτιστικα Οροφης  

Όταν χρησιμοποιείτε υπερμεγέθη φωτιστικά , προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Ένα, ίσως δύο είναι υπεραρκετά για κάθε χώρο. Άμα χρησιμοποιείσετε πάρα πολλά υπερμεγέθη φωτιστικά στο χώρο σας, θα διαπιστώσετε ότι δημιουργούν μια ασφυκτική αίσθηση κια κάνουν τον χώρο να φαίνετε αρκετά μικρότερος από ότι είναι στην πραγματικότητα.\

φθηνά φωτιστικά οροφής 

Στην τραπεζαρία, ο πολυέλαιος είναι το σημείο εστίασης του δωματίου. Αν έχετε ένα αρκετά μεγάλο τραπέζι στην τραπεζαρία σας τότε ένας μεγάλος πολυέλαιος θα ήταν ότι πρέπει για την περίπτωση σας. Στην περίτπωση όμως που δεν έχετε αρκετά μεγάλο τραπέζα, ένα υπερμεγέθη φωτιστικό δεν θα ήταν το ιδανικό για εσάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα υπερμεγέθη φωτιστικά δεν ταιριάζουν εν γένει σε μικρούς χώρους, σε κάποιες περιπτώσεις είναι ιδανικοί, για να βρείτε όμως τι ακριβώς σας ταιριάζει πιθανότατα θα πρέπει να πειραματιστείτε πρώτα.

Fotistika  5
Μέσος Όρος: 5 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Με βοήθησε

Με βοήθησε αρκετα το αρθρο για να βρω φωτιστικα!    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας