Εξακρίβωση διεύθυνσηςΘα χρειαστείτε

Ανάλογες περιπτώσεις οφειλετών σε άγνωστη διεύθυνση, λήψη απειλητικών γραμμάτων από άγνωστη διεύθυνση, υποψίας πρώην συνεργατών ή προμηθευτών ή ανταγωνιστών  που διαδίδουν  προσβλητικά σχόλια για εσάς και τους αναζητάτε, περίπτωση θύματος υποκλοπής, περίπτωση οικονομικών εκκρεμοτήτων από εργοδότη σας, περίπτωση να υποκρίνονται  ασθένεια οι υπάλληλοί σας  για ιδίον όφελος, περίπτωση ελλείμματος σε αποθήκη σας που ίσως να οφεόλεται κατά τη διανομή των προϊόντων ή αποκλίσεων σε απογραφές, επιθυμία γνωστοποίησης της έδρας ενός πελάτη σας που άλλαξε διεύθυνση χωρίς να σας ενημερώσει για άγνωστους λόγους, περίπτωση εντοπισμού ή παρακολούθησης οχημάτων ή εμπορευμάτων ή ακόμη και βιομηχανικής κατασκοπίας της επιχείρησής σας κ.ά. είναι μερικές απο τις περιπτώσεις που μπορεί γρήγορα και άμεσα το σύγχρονο εξειδικευμένογραφείο ιδιωτικών ερευνών  του Σπύρου Ζακυνθινού, να σας  εξυπηρετήσει και να σας εξακριβώσει ό,τι επιθυμείτε με τεκμήρια και αποδείξεις. Μέσα από οργανωμένες έρευνες και αναζητήσεις, σε πολλές περιπτώσεις το γραφείο μας καταφέρνει να εντοπίσει και άτομα για τα οποία υπάρχουν λίγα ή πεπαλαιωμένα στοιχεία. Βρίσκει επίσης πελάτες που έχουν μετοικίσει και δεν θέλετε να χάσετε την επαγγελματική  σας επαφή ή και άτομα από τα οποία χάσατε απλά τη διεύθυνση. Η διαφορά  με τις άλλες εταιρείες είναι ότι οι πληροφορίες παρέχονται και στους ιδιώτες κατόπιν εντολής τους. Χάρη στην αποτελεσματική του δράση,το ιδιωτικό γραφείο ερευνών του Σπύρου Ζακυνθινού είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες  (spyro.gr ) παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα και αρχίζει και επεκτείνεται η δράση του γρήγορα λόγω των αποτελεσμάτων του και στο εξωτερικό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η εξακρίβωση μιας διεύθυνσης έχει αποδειχτεί μια δύσκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις οφειλετών που μετακομίζουν σε άγνωστη διεύθυνση , με σκοπό να μη βρεθούν. Αλλες φορές δεν είμαστε σίγουροι για μια διεύθυνση, φοβόμαστε και επιθυμούμε να μάθουμε με σιγουριά, για να αποστείλουμε ίσως ένα πολύ σημαντικό έγγραφο που δε θέλουμε να χαθεί. Σε απλές περιπτώσεις εξακρίβωσης μιας διεύθυνσης μπορούν να βοηθήσουν, ο Χρυσός Οδηγός του ΟΤΕ  ή οι πενταψήφιοι αριθμοί 11888 του ΟΤΕ  ή το 11880 ή ηλεκτρονική σελίδα του ΟΤΕ που υπάρχει πια ενοποιημένος κατάλογος των καταγεγραμμένων διευθύνσεων και τηλεφώνων.

Η Supercheck GmbH είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών εξακρίβωσης της Ευρώπης στον τομέα της εξακρίβωσης διεύθυνσης πελατών που μετακόμισαν σε άγνωστη διεύθυνση & οφειλετών. Οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά σε εταιρείες/δικηγόρους. Δυστυχώς όμως, δεν παρέχονται πληροφορίες σε ιδιώτες.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας