Είναι η βιντεοπαρακολούθηση χώρου η ενδεδειγμένη μέθοδος για την αντιμετώπιση προβλήματός σας;Εξαφανίζονται  στο διαμέρισμα, σπίτι ή κήπο σας μετρητά, αντικείμενα, έγγραφα ή άλλα πράγματα; Πιθανόν να υποψιάζεστε κάποιο άτομο, αλλά δεν θέλετε να κατηγορήσετε το λάθος πρόσωπο; Το γραφείο μας, μπορεί μέσω ενός κρυφού συστήματος βιντεοπαρακολούθησης να διαλευκάνει την υπόθεση σας και να ανακαλύψει το δράστη.

Στην περίπτωση που περιγράψαμε παραπάνω ή και σε παρόμοιες περιπτώσεις, όπου δηλαδή δεν είναι δυνατόν να διεξάγουν οι ίδιοι οι ερευνητές (ντετέκτιβς) τη παρακολούθηση, ενδείκνυται η εγκατάσταση ενός συστήματος βιντεοπαρακολούθησης από το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας.

Αφού επισκεφτεί το χώρο σας ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εντοπίζει το κατάλληλο σημείο για την εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης με μικροσκοπικές κάμερες και μπορεί να τοποθετήσει τις κάμερες σε σημεία που να είναι αόρατες. Πολλά σημεία ενδείκνυνται για την εγκατάσταση τέτοιου συστήματος όπως λ.χ. ψευδοροφές, ρολόγια τοίχου, πίνακες ή ανιχνευτές καπνού και κίνησης, αλλά και αντικείμενα που είναι καμουφλαρισμένα και προσαρμοσμένα στους χώρους σας.

Ανάλογα λοιπόν με το χώρο σας χρησιμοποιείται ένα ενσύρματο ή ασύρματο σύστημα βιντεοπαρακολούθησης. Η δυνατότητα εγγραφής φτάνει έως και πολλές εβδομάδες. Έτσι θα έχετε ολοκληρωμένες εγγραφές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ενώπιον δικαστηρίου.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας