Δημοφιλή τουρνουά poker για Έλληνες!Ένα κείμενο για τα τουρνουά που έχουν ανταπόκριση στο ελληνικό κοινό.

Τα τουρνουά poker είναι από τις αγαπημένες ασχολίες των Ελλήνων παικτών ειδικά το διήμερο του Σαββατοκύριακου. Τα τουρνουά αυτά προσελκύουν τους παίκτες καθώς εκτός από τα χρήματα που δίνουν οι cash θέσεις έχουν και ένα ακόμη βασικό στοιχείο. Πρόκειται για τη νίκη σε έναν αγώνα και όλοι φυσικά θέλουν να κερδίζουν ώστε να πάρουν την ικανοποίηση αυτή. Είναι μία ανεκτίμητη εμπειρία. 

Το poker online έχει πλέον μπει στη ζωή μας και όπως αναφέραμε οι παίκτες ακολουθούνε τα τουρνουά χωρίς να ασχολούνται τόσο πολύ με τα sit’n’go τραπέζια. Οι Έλληνες παίκτες επιλέγουν συγκεκριμένο είδος τουρνουά για να παίξουν. Αυτά χωρίζονται σε λίγες κατηγορίες αλλά η μορφή τους είναι στοχευμένη. Πρώτα από όλα υπάρχουν τα tournaments πόκερ στο ιντερνετ που είναι αποκλειστικά για Έλληνες, όπως αυτό του PokerStars, που η ελληνική παγκόσμια κοινότητα μάχεται για την καλύτερη θέση και φυσικά το χρηματικό έπαθλο. Αυτού του είδους τα τουρνουά έχουν το πλεονέκτημα ότι αναδεικνύουν παίκτες από τη χώρα μας που μπορούν αν προωθηθούν σε  μεγαλύτερα τουρνουά. Επίσης υπάρχει  Επίσης υπάρχει και η συνάντηση όλων των παικτών αυτών που σε διαφορετικά τουρνουά με παίκτες και άλλων χωρών θα ήταν αδύνατο να βρεθούνε και να ανοίξουν συζητήσεις με σκοπό την ανάπτυξη μίας νέας φιλίας.

Ένα ακόμη είδος τουρνουά poker που επιλέγουν είναι αυτά το πολύ χαμηλό buy-in. Οι παίκτες θέλουν δίνοντας ένα πολύ μικρό αντίτιμο να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα αξιοσέβαστο ποσό. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι μεγάλος αλλά έχουμε δει πάρα πολλές έλληνες παίκτες σε cash θέσεις.

Μία ακόμη κατηγορία είναι τα tournoua πόκερ με μέσα χρηματικά ποσά που μπορούν να φτάσουν μέχρι και $100. Είναι η κατηγορία όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν πάρα πολύ καλά ποσά μέσα από λίγες ώρες παιχνιδιού. Και εδώ βλέπουμε πολλούς παίκτες από τη χώρα μας να κερδίζουν ποσά σε εβδομαδιαία βάση.

Τέλος μία  κατηγορία που οι παίκτες αποφεύγουν και σπάνια βλέπουμε παρουσίες είναι αυτές με τα πολύ υψηλά buy-in. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από την Ελλάδα ώστε να μπορούν να σταθούν όρθιοι σε τέτοιου είδους τουρνουά που έχουν πάρα πολύ υψηλό επίπεδο παικτών. Θεωρούμε ότι παίκτες που θα εμφανιστούν σε μία πενταετία περίπου θα έχουν τις βάσεις για να κάνουν κάτι τέτοιο.5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας