Διευθύνσεις και ΤηλέφωναΘα χρειαστείτε

Σε αυτόν το σκοπό μπορούν πιο εξειδικευμένα και με απόλυτη εχεμύθεια να βοηθήσουν και τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective, ώστε να βρείτε την διεύθυνση του ατόμου που αναζητάτε, τον τηλεφωνικό του αριθμό αλλά και το άτομο που σας καλεί με την αντίστροφη αναζήτηση και να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες που επιθυμείτε.

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε ανάγκη να βρούμε άμεσα κάποια διεύθυνση ή τηλέφωνο, αλλά συναντήσαμε δυσκολία , όταν αυτή ή αυτό δεν ήταν καταχωρημένο στο Χρυσό Οδηγό ή στον Τηλεφωνικό Κατάλογο Ελλάδος. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ξεφυλλίζαμε το Χρυσό Οδηγό που υπήρχε μόνο έντυπο και πολυσέλιδο και παρείχε πληροφορίες αλφαβητικά.  Σήμερα  υπάρχουν και διαδικτυακά μηχανές αναζήτησης , ο Χρυσός Οδηγός καταχωρημένος και αυτός στο ιντερνέτ  , αλλά και οι πενταψήφιοι αριθμοί 11880 και 11888 που με κάποια χρέωση ενημερώνουν δίνοντας τις πληροφορίες που ζητάτε.


Ο ΟΤΕ έχει οριστεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) υπεύθυνος για τη συλλογή των στοιχείων, την ενοποίησή τους και την διάθεσή τους στις εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου.  Ο Όμιλος ΟΤΕ προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, επικοινωνία δεδομένων υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες μισθωμένων γραμμών.


Ο Ενοποιημένος Τηλεφωνικός Κατάλογος περιλαμβάνει τους συνδρομητές όλων των τηλεπικοινωνιακών παροχών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, που δεν έχουν ζητήσει να εξαιρεθούν.  Έτσι, μπορεί κανείς  είτε παίρνοντας  στους πενταψήφιους αριθμούς 11888 (του ΟΤΕ ) είτε στο 11880  με κάποια χρέωση είτε ξεφυλλίζοντας τον τηλεφωνικό κατάλογο Ελλάδος (ακόμη και στο Χρυσό Οδηγό , αν πρόκειται για  αναζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών ) είτε πια και ηλεκτρονικά μέσω ίντερνετ στην ιστοσελίδα του τηλεφωνικού καταλόγου του ΟΤΕ να βρει τις πληροφορίες που επιθυμεί.


Δεν είναι λίγες οι φορές που και η εύρεση μιας διεύθυνσης έχει αποδειχτεί μια δύσκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις οφειλετών που μετακομίζουν σε άγνωστη διεύθυνση , με σκοπό να μη βρεθούν. ’λλες φορές δεν είμαστε σίγουροι για μια διεύθυνση, φοβόμαστε και επιθυμούμε να μάθουμε με σιγουριά , για να αποστείλουμε ίσως ένα πολύ σημαντικό έγγραφο που δε θέλουμε να χαθεί. Σε απλές περιπτώσεις εξακρίβωσης μιας διεύθυνσης μπορούν να βοηθήσουν ο Χρυσός Οδηγός του ΟΤΕ ή οι πενταψήφιοι αριθμοί 11888 του ΟΤΕ  ή το 11880 ή ηλεκτρονική σελίδα του ΟΤΕ που υπάρχει πια ενοποιημένος κατάλογος των καταγεγραμμένων διευθύνσεων και τηλεφώνων, όπως προείπαμε.


Εύκολα και γρήγορα μπορεί κανείς πια να βρει τη διεύθυνση που τον ενδιαφέρει μέσω κινητού , αρκεί να συνδεθεί με το ιντερνέτ και να πλοηγηθεί στους χάρτες της Ελλάδος  μέσω του gps, αν έχει  ή στην ιστοσελίδα vrisko.gr .   Μέσα από την υπηρεσία χαρτών του vrisko.gr έχεις εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες χρηστικού ενδιαφέροντος για όλη την Ελλάδα.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας