Δείκτες τροφίμων ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: Φάτε – Σκεφτείτε – Σταματήστε



ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

Υδατάνθρακες που πρέπει να αποφεύγονται είναι τα τρόφιμα με υψηλό Γλυκαιμικό Δείκτη ή τρόφιμα που μετατρέπονται γρήγορα σε απλά σάκχαρα και με αυτό τον τρόπο βοηθούν στην απότομη παραγωγή ινσουλίνης.
Τα τρόφιμα που νομίζουμε ότι είναι ωφέλιμα, αλλά έχουν υψηλό γλυκαιμικό
δείκτη είναι τα εξής λαχανικά: καρότο, παντζάρι και μερικά φρούτα. Η
μείωση της κατανάλωσης αυτών των τροφίμων μπορεί να βοηθήσει το σώμα στο
να εξισορροπήσει την παραγωγή ινσουλίνης και να μετατραπεί από
αποτελεσματικό μηχανισμό αποθήκευσης λίπους σε αποτελεσματικό μηχανισμό
κατανάλωσης (καύσης) λίπους.

Διαβάστε περισσότερα »

 

 

Έχεις BLOG-SITE και δεν κερδίζεις χρήματα?

ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΩΣ?ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!!!

Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Apple iPhone 4S 16GB Black!!!
Χτύπα το απο 1€ κάνοντας πρώτα


ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!!!

 



5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας