Αρχιτεκτονική φαρμακείουΘα χρειαστείτε

Λειτουργικότητα, εμπορικότητα και αισθητική πρέπει να έχουν την βέλτιστη ισορροπία στον κάθε χώρο που σχεδιάζεται. Στην διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων και στηνκατασκευή του φαρμακείου δίνεται η νέα του ταυτότητα που θα το κάνει να ξεχωρίσει από το σύνολο. Νέα υλικά, υφές, φωτισμός, συνδυάζονται με την  εργονομία και τη μελέτη κίνησης των πελατών και του φαρμακοποιού. Ο  εξοπλισμός και οι συρταριέρες φαρμακείου πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, καθώς η χρήση τους θα είναι καθημερινή, και στοχεύουν στην βέλτιστη ανάδειξη των προϊόντων. Τα γραφιστικά του φαρμακείου «δένουν» τα διαφορετικά τμήματα, δίνοντας την απαραίτητη έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία.

Πως η κατασκευή του φαρμακείου  σας θα εμπνεύσει τον πελάτη μέσα από την φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα ενός καλαίσθητου χώρου!

Οι ανακατατάξεις και οι αναθεωρήσεις στο επάγγελμα του φαρμακοποιού είναι συνεχείς την σημερινή εποχή. Ο ρόλος του φαρμακείου αλλάζει, προσαρμοζόμενο στην δύσκολη καθημερινότητα. Πολλοί φαρμακοποιοί διαισθανόμενοι και αντιλαμβανόμενοι τις νέες τάσεις, αναλαμβάνουν δράση!

Η επίσκεψη σε ένα φαρμακείο δεν γίνεται μόνο για την αντιμετώπιση μιας αρρώστιας, αλλά η εικόνα του ευ ζην και της ομορφιάς προωθείται μέσα από την υγεία και την ευεξία. Ο φαρμακοποιός έρχεται κοντά στον πελάτη, παρέχοντάς του συμβουλές σε θέματα υγείας, ομορφιάς ή διατροφής μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα. Η σχέση που αναπτύσσεται είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα. Το φαρμακείο πρέπει να συνδυάζει ένα χώρο «εμπορικό» με έναν πιο «συμβουλευτικό» και απομακρυσμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα........διάβασε το υπόλοιπο άρθρο0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας