Απελευθερωθείτε από τον καρκίνοo_karkinos_nikietaiΤο πρωταρχικό που πρέπει να κάνουμε όταν έχουμε καρκίνο είναι να ερχόμαστε σε επαφή με ειδικό ογκολόγο .Η διατροφή και η ψυχολογική βοήθεια διαδραματίζουν σημαντικότατο ρόλο στην αυτοθεραπεία μας. Είναι  αδύνατο να γίνουμε καλά αν δεν το έχουμε πιστέψει. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το Σύμπαν, μόνο ό,τι πιστέψουμε απόλυτα έρχεται και γίνεται η πραγματικότητα μας.

Η τεχνική του διαλογισμού και του οραματισμού, όπου ο ασθενής οραματίζεται τα καρκινικά κύτταρα του να λιώνουν και βέβαια ενδόμυχα το πιστεύει αυτό, έχει εφαρμοσθεί από κορυφαίους γιατρούς και έχει θεαματικά αποτελέσματα. Πρέπει ο ασθενής να ακολουθήσει την παραπάνω διατροφή, να αποφύγει εντελώς τις ζωικές πρωτεΐνες, τρεφόμενος κυρίως με φρέσκα λαχανικά, βλαστάρια από μπρόκολο, φύκια Spirulina, χυμό Aloe Vera, χυμό από βλαστάρια σιταριού, πορτοκάλια, βιταμίνη C, το αμινοξύ λυσίνη (όσπρια, καρύδια) και να πιστέψει  και να αποφασίσει ότι θα γίνει καλά. Η πίστη του ανθρώπου κάνει θαύματα στη θεραπεία του, ο άνθρωπος πρέπει να βρει μια επικοινωνία με την Πηγή του, της οποίας αποτελεί  μέρος. Αν ο άνθρωπος  συνειδητοποιήσει γιατί έπαθε καρκίνο, αλλάξει τρόπο ζωής, αλλάξει πλήρως τρόπο διατροφής, επικοινωνήσει με την Πηγή του, απαλλαγεί από το φόβο και κάθε αρνητικό συναίσθημα, τότε θα γίνει καλά.   Η θεραπεία με ηλεκτρομαγνητικά  έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν  έχετε καρκίνο, είναι  να ακολουθείτε αυτά που σας λένε οι γιατροί σας, αλλά παράλληλα να ακολουθείτε την παραπάνω διατροφή, να  απαλλάσσεστε από τα αρνητικά συναισθήματα και το κυριότερο να πιστεύετε ενδόμυχα μέσα σας ότι θα γίνετε καλά.

Για να βοηθηθούμε πρέπει :

  • Να αλλάξουμε πλήρως τις πεποιθήσεις μας να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας, να τον αγαπήσουμε να απαλλαγούμε από τα αρνητικά μας συναισθήματα και από την εσωτερική σύγκρουση που δημιουργεί συνεχώς τοξικές στρεσογόνες ορμόνες (κορτιζόλη, αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη) που καταβάλλουν τον οργανισμό μας.
  • Να αποφεύγουμε παντελώς κάθε ζωική πρωτεΐνη (κρέατα, γαλακτοκομικά, ψάρια).
  • Τρεφόμαστε με φρούτα και λαχανικά που περιέχουν βιταμίνη C (πορτοκάλια, φράουλες, πιπεριές..) σε συνδυασμό με προϊόντα που περιέχουν το αμινοξύ λυσίνη (όσπρια, καρύδια, αμύγδαλα), τον καρπό από το κουκούτσι του βερίκοκου.
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να προσέξουμε  πάρα πολύ τη διατροφή μας, να ακολουθήσουμε μια πλήρως  φυτική διατροφή, πίνοντας κάθε μέρα χυμό από φύτρο σιταριού και  φύτρα από μπρόκολο,  φύλλα Aloe Vera, φύκια Spirulina.  Θα πρέπει να τρώμε  ωμά  λαχανικά διότι ενεργοποιούν το αμυντικό μας σύστημα. Ευλογούμε  πάντα την τροφή μας, τρώμε μόνο όταν είμαστε ήρεμοι και πεινάμε, μασάμε πάρα πολύ καλά την τροφή μας. Πίνουμε νερό από φίλτρο το οποίο το εμπλουτίζουμε με οξυγόνο με συσκευή όζον. Επίσης προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά στη φύση, σε βουνό ή θάλασσα για να αναπνέουμε καθαρό αέρα.
  • Οραματιζόμαστε και προσευχόμαστε  πολλές φορές την ημέρα  και βλέπουμε τον εαυτό μας να έχει γίνει ήδη καλά. Ο οραματισμός ενεργοποιεί πλήρως το ανοσοποιητικό μας σύστημα
  • Γυμναζόμαστε καθημερινά, το βάδισμα το κολύμπι και ακόμη καλύτερα η αεροβική γυμναστική ισχυροποιεί το αμυντικό μας σύστημα.
  • Έχουμε απόλυτη πίστη, απόλυτη βεβαιότητα  ότι θα γίνουμε καλά
  • Το άλφα και το ωμέγα για τη θεραπεία μας είναι η πίστη μας στη θεραπεία μας. Μόνο ό,τι πιστέψουμε, έρχεται στην πραγματικότητά μας. Τα μάτια μας βλέπουν άπειρες εικόνες, (20 εκ ψηφία ή bits το δευτερόλεπτο) εμείς  αντιλαμβανόμαστε ότι βλέπουμε ελάχιστες (μόνο 40 ψηφία), βλέπουμε τα γεγονότα που πιστεύουμε ότι υπάρχουν, τις καταστάσεις που έχουμε δεχθεί σαν πραγματικότητα. Είναι  αδύνατο να γίνουμε καλά αν δεν έχουμε πιστέψει ότι θα γίνουμε καλά, καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το Σύμπαν.  Όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο κεφάλαιο τα ενδόμυχα πιστεύω μας μεταδίδονται στο Σύμπαν με τις δονήσεις  που εκπέμπει η καρδιά μας. Σύμφωνα με την κβαντική φυσική  από τις άπειρες πιθανότητες ή δυνατότητες που υπάρχουν στο Σύμπαν,  γίνεται πραγματικότητα  η δυνατότητα που θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας,  αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα πιστέψουμε ενδόμυχα ότι είναι η πραγματικότητά μας. Σημαντικότατο ρόλο παίζουν τα συναισθήματά μας, θα γίνουμε καλά μόνο αν ενδόμυχα αισθανόμαστε ελπίδα, ασφάλεια, αγάπη. Αν θέλουμε να γίνουμε καλά  και ενδόμυχα φοβόμαστε ότι  δεν θα γίνουμε αλλά θα πεθάνουμε,  επικεντρωνόμαστε στην κατάσταση ότι δεν θα γίνουμε καλά. Τότε η καρδιά μας στέλνει στο Σύμπαν μηνύματα φόβου, πίστης ότι δεν θα γίνουμε καλά, τότε  με τη στάση μας δυστυχώς μέσα από τις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν στο Σύμπαν, έχουμε επιλέξει να μην γίνουμε καλά  και  να πεθάνουμε.

 

Είναι όμως εύκολο να αισθανόμαστε ασφάλεια , ελπίδα, γαλήνη και αγάπη όταν απειλείται η ζωή μας, όταν οι γιατροί μας έχουν ξεγραμμένους; Είναι εύκολο, εγώ και πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας το έχουν πετύχει.  Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και να πάρουμε δύναμη από την Πηγή μας, να μάθουμε να κλείνουμε τα  μάτια μας, να προσευχόμαστε και να βρίσκουμε γαλήνη, να  ερχόμαστε σε επαφή με την Πηγή μας και να λαμβάνουμε  την έμπνευση, δύναμη και αγάπη που χρειαζόμαστε.  Πώς θα γίνει αυτό; Διαβάζοντας τα βιβλία μου και άλλα παρεμφερή βιβλία, χρησιμοποιώντας  το EFT, οραματισμό, διαλογισμό, προσευχή και ακούγοντας το CD του βιβλίου «έτσι γίνεται το θαύμα» με τα Alphamatics.

 

Τι να προσέξετε !!

http://www.afotopoulos.gr/5
Μέσος Όρος: 5 (7 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας