Ακίνητα σε...κρίσηΗ οικονομική κρίση ήρθε και χτύπησε τα πάντα στο διάβα της ανάμεσα και τα ακίνητα και μάλιστα συγκεκριμένες περιπτώσεις ακινήτων.

Συγκεκριμένα, τα λεγόμενα ως προβληματικά ακίνητα έχουν απαξιωθεί ως προς τα δικαιώματα που έχουν ιδιοκτήτες και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι θέτει σε κίνδυνο την έννοια του περιουσιακού στοιχείου. Αυτό γιατί, αν το εν λόγω ακίνητο είναι εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία και ένας από τους δύο θελήσει να πουλήσει το δικό του μερίδιο, σε αυτή την εποχή της οικονομικής κρίσης πρέπει να είναι έτοιμος να τεθεί αντιμέτωπος με το να ψάχνει για χρόνια πιθανό αγοραστή.

Ακόμα, μεγάλη μείωση στην αγοραστική αξία έχουν υποστεί ακίνητα όπως υπόγεια και ισόγεια διαμερίσματα. Η αλλαγή του αγοραστικού μοντέλου έχει απομακρύνει τη ζήτηση από τις συγκεκριμένες κατοικίες αλλά... τα συγκεκριμένα ακίνητα βρίσκονται κυρίως σε πολυκατοικίες μεγάλης ηλικίας που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία των μεγάλων αστικών κέντρων.

Συμπέρασμα είναι ότι στα ακινητα αυτά συγκεντρώνονται τελικά δύο χαρακτηριστικά μαζί : είναι προβληματικά ακίνητα σε προβληματική περιοχή.3.65
Μέσος Όρος: 3.7 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας