4 σημεία κλειδιά για να καταφέρεις να βγεις ραντεβού από το internet. Τα ακολουθείς?Ας δούμε σε αυτό το mail τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτάσεις στο ραντεβού με μια γυναίκα από το fb .

Άνοιγμα: Είναι η πρώτη προσπάθεια που κάνεις για να της μιλήσεις. Η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει για αυτό να είναι προσεκτικός. Θυμήσου ότι δεν πρέπει να κάνεις ότι κάνουν σχεδόν όλοι οι άλλοι άντρες. Να είσαι διαφορετικός.  

Έλξη: Ωραία, τράβηξες την προσοχή της. Τώρα θα πρέπει να την κάνεις να αισθανθεί  έλξη για σένα. Μην τρομάζεις δεν είναι και πολύ δύσκολο. Η έλξη δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης. Θα πρέπει να δείξεις αξία.

Άνεση: Όταν περάσεις το στάδιο της έλξης...πρέπει να δουλέψεις το στάδιο της άνεσης. Τι εννοώ? Για να βγει μια κοπέλα έξω μαζί σου..θα πρέπει να την έχεις κάνει να αισθανθεί άνετα πρώτα. Ασφάλεια. Κατά κάποιο τρόπο..να σε έχει εμπιστευτεί.

Τηλέφωνο: δώσε προσοχή. Πάντα μα πάντα πριν βγεις με μια κοπέλα από το facebook, να μιλάς μαζί της στο τηλέφωνο για κάνα 20αλεπτο. Το ραντεβού μετά από αυτό είναι σίγουρο ότι θα πάει πολύ καλύτερα.

Εδώ θα βρεις πολύ περισσότερα πράγματα, όλες οι πληροφορίες είναι δωρεάν0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας